• € 0,00 EUR
    0

Op zee gebleven

Schrijf de eerste review over dit product

Het verhaal achter de namen op het Vissersmonument te Egmond aan Zee.


ISBN: 978-90-819674-1-9
112 pagina's, zwart-wit, rijk geïllustreerd
Samengesteld door Martijn Mulder
Tekst: Rob Leijen, Martijn Mulder en Cor Prins

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price :
€ 14,95
EUR
OF

Details

In het begin van de jaren 20 van de vorige eeuw besloot een comité van vissers en vooraanstaande Egmonders onder leiding van erevoorzitter Eyma en voorzitter Bos, tot de oprichting van een monument in Egmond aan Zee: Het Vissersmonument, ter nagedachtenis aan de vele Egmondse vissers die op zee gebleven zijn tengevolge van de Eerste Wereldoorlog. Veel Derrepers hebben een familielid op het monument staan. Maar van wie zijn al die andere namen? En wat is er nog te achterhalen over de omstandigheden waaronder deze mannen stierven?

‘Op zee gebleven’ is het eerste deel in de Egmondse Reeks en is voor Historisch Egmond samengesteld door Martijn Mulder, uit onderzoek gedaan door Cor Prins en Rob Leijen. Het vertelt het fascinerende verhaal van één van de zwaarste periodes die Egmond aan Zee heeft gekend en is een eerbetoon aan de op zee gebleven vissers.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Op zee gebleven

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.