• € 0,00 EUR
    0

Rondleidingen in de Slotkapel

Schrijf de eerste review over dit product

Rondleidingen in de Slotkapel en op het bijbehorende kerkhof te Egmond aan den Hoef.


136 pagina's, kleur / zwart-wit, rijk geïllustreerd.
Geschreven door: Rita Bijl en Aarnout Leijnse.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price :
€ 21,00
EUR
OF

Details

Over de Slotkapel in Egmond aan den Hoef zijn regelmatig publicaties verschenen. Zowel over de totstandkoming als over het gebouw zelf. Ook over de inventaris en over de graven in de kerk is literatuur voorhanden. Echter over de graven buiten de kerk werd weinig tot geen publicaties gevonden.

Op basis van de beschikbare literatuur en aanvullend bronnenonderzoek hebben de schrijvers een poging gedaan om in kort bestek een totaalbeeld van de Slotkapel te geven. Ook het bijbehorend kerkhof komt daarbij aan bod. Het resultaat van dit onderzoek leverde zoveel materiaal op dat de schrijvers besloten dit in een boek te verwerken.

Het boek bevat naast een rondleiding door de Slotkapel ook een rondleiding over de begraafplaats, een verklaring der symboliek van de grafstenen en overzicht van de Heren en Graven van Egmont.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rondleidingen in de Slotkapel

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.